Bugun...


ASKIDA KİTAP KÖŞESİ VE OKUMA SALONU AÇILDI
Tarih: 23-11-2018 08:37:33 Güncelleme: 23-11-2018 08:45:33 + -


ASKIDA KİTAP KÖŞESİ VE OKUMA SALONU AÇILDI

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2018 08:37

ASKIDA KİTAP KÖŞESİ VE OKUMA SALONU AÇILDI

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü'nde bulunan Medikososyal binasında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Askıda Kitap Köşesi ve Okuma Salonu kuruldu. 
Iğdır Üniversitesi öğrencileri ile akademik ve idari personellerin kültürel anlamda; kitaplar, dergiler, bültenler ile güncel konuları takip edilebilmesi amacıyla kurulan kitap köşesi ve okuma salonunda bütün kaynaklar hizmete sunuluyor. Askıda Kitap Köşesi ve Okuma Salonu'nun kurulması ile birlikte öğrencilerimiz, bilim ve teknolojide dünyadaki gelişmeleri yakın takip edebilme şansına sahip olacak. “Öğrenci Merkezli Bir Üniversite Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz”
“Okumanın zamanı, mekânı ve sınırı yoktur” düşüncesiyle Askıda Kitap Köşesi ve Okuma Salonu kurduklarını belirten Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Üniversitesi olarak her alanda gelişmeye devam ettiklerini, dijital çağda yaşanan dönüşümle birlikte öğrenci merkezli bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Rektör Alma; “Öğrencilerimiz ile üniversite personelimizin bilgiye ulaşma, bilim ve teknoloji dünyasında yaşanan değişimleri takip etmeleri amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik. Medikososyal binamızda bulunan kitap köşesi ve okuma salonu, öğrencilerimizi motive edecek şekilde sessiz ve rahat bir şekilde tasarlandı” dedi. Hizmete giren kitap köşesi ve okuma salonundan faydalanan öğrenciler ise, başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

YUKARI