![]() |
Tweet |
Geçtiğimiz günlerde beraberindeki heyetle birlikte Iğdır Üniversitesini ziyaret eden İran Urmia Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmad Alijanpour, bir mesaj göndererek Iğdır Üniversitesi ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'ya misafirperverliği için teşekkür etti.
Bu ziyaretlerin geleneksel hale gelmesi temennisini de dile getiren Rektör Alijanpour, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İran İslam Cumhuriyeti Batı Azerbaycan Eyaleti, Urumiye Üniversitesi yönetimi olarak 04-05 Mayıs 2023 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Iğdır Üniversitesine yapmış olduğumuz ziyarette göstermiş olduğunuz misafirperverlik, yakın alaka ve yüksek ilgileriniz, kardeşlik duygumuzun pekişmesi, istişare kavramının oluşması bakımından oldukça önemli yer edinmiştir. Bu vesileyle başta Sayın Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma olmak üzere tüm yönetim ve akademisyenlere minnet dolu şükranlarımızı sunar, bu ziyaretlerin devam edip geleneksel hale gelmesini temenni eder, en derin sevgi ve muhabbetlerimizi sunarız.