Bugun...


TOBB, ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK VERDİ
Tarih: 22-11-2018 08:51:41 Güncelleme: 22-11-2018 09:07:41 + -


TOBB, ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK VERDİ

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2018 08:51

TOBB, ENFLASYONLA  MÜCADELEYE DESTEK VERDİ

  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB), Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'na katkıda bulunmak amacıyla; 81 il ve 160 ilçede bulunan 365 oda ve borsa nezdinde başlattığı çalışmaya Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası ve üyeleri de destek verdi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan TOBB'dan oda ve borsalara gönderilen yazıda, Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) yer alan ve liste halinde bildirilen ürün ve hizmetlere yönelik olarak, asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiyesinde bulunulmuştu.
Üyelerimize yaptığımız ziyaretlerde destekleri bizleri güçlendirdi. Hükümet tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı'nı toplumun bütün kesimlerinin desteklemesi ve sorumluluk alması gerektiğini belirterek; “Bu mücadeleye üyelerimizle birlikte tam destek veriyoruz. Enflasyonla mücadelede yük sadece özel sektöre veya sadece devletin kurumlarına bırakılmamalıdır. Bu sorun ülkemizin sorunudur. O yüzden topyekûn mücadele şarttır. Hepimizin sorumluluk alması ve bu mücadeleye sonuç alınıncaya kadar destek vermesi gerekmektedir. İş dünyasının desteği ile daha da anlam kazanacak bu kampanyanın başarıya ulaşacağını ve enflasyonun dizginleneceğini umut ediyoruz. Odamız gerek SMS gerek sosyal medya aracılığı ile kampanyaya katılım yönünde çağrıda bulunarak üyelerimize ulaşmaya çalışmaktadır. Kampanyaya katılmak isteyen işyerleri için de odamız tarafından bir form oluşturuldu. Formu doldurup odamıza başvuruda bulunulduğu taktirde odamız tarafından üyelerimiz ziyaret edilip TOBB 'a bildirilecek listede yer alacaktır. Ayrıca Odamızın 0476 227 82 42 numaralı telefonundan veya 0476 227 96 25  numaralı faksından da başvuruda bulunulabilinecektir” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGESEL Haberleri

YUKARI