Bugun...


DAP İDARESİ İLE CEZAEVİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Tarih: 22-09-2020 19:17:28 Güncelleme: 22-09-2020 19:25:28 + -


DAP İDARESİ İLE CEZAEVİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

facebook-paylas
Tarih: 22-09-2020 19:17

DAP İDARESİ İLE CEZAEVİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Iğdır S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü arasında, 'Bitkisel Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Projesi' kapsamında protokol imzalandı.

Erzurum'da gerçekleşen imza protokolünü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ile Iğdır S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürü İlhan İrgin imzaladılar. Iğdır Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu ile ilgili protokolün imzası sırasında Iğdır Cezaevi Savcısı Mestan Işık'ta yer aldı.

Bölgenin sahip olduğu meyvecilik kapasitesini daha etkin ve verimli kullanmak amacıyla imzalanan protokol, DAP İdaresi'nin Bitkisel Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Projelerinden oluşuyor.

Mahkûmlar da üretecek

Iğdır S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün "Iğdır Meyveciliği Geliştirme Projesi" ile cezaevinin tarıma elverişli arazilerinde 200 dönüm alanda kayısı, elma, kiraz, badem, erik, şeftali ve üzüm olmak üzere toplam 7 çeşit meyve bahçesi kurulacak. Kurulan meyve bahçelerinde mahkûmlar üreterek milli ekonomiye katkı sağlayacaklar. Bu proje de, DAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından desteklenmiş olacak.

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGESEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI