Bugun...


Iğdır Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup
Tarih: 17-01-2021 15:14:31 Güncelleme: 17-01-2021 15:14:31 + -


Iğdır Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2021 15:14

Iğdır Kamu-Sen'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mektup

Türkiye Kamu-Sen Iğdır Teşkilatı, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların yetersiz olduğuna dair basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Maliye Bakanına mektup yollayan memurlar, ek destek paketi ve zam istedi.
Türkiye Kamu-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak 2021 yılında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ülkenin gerçekleriyle örtüşmediğine dair basın açıklaması yaptı.
PTT Iğdır  Şubesi önünde toplanarak açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Iğdır  Teşkilatı üyeleri de, basın açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, sorunlarını ve taleplerini anlattıkları mektupları yolladı.
"MAAŞ KAYIPLARI ÇOK CİDDİ"
Kamu-Sen adına açıklama yapan Kamu-Sen Iğdır il Temsilcisi Ali Arslan, "2020 ve 2021 yıllarına ait memur ve emekli maaşı zamları malumunuz. 2020 yılı için 4+4, 2021 yılı ,için 3+3 olarak belirlenmişti. Enflasyon farkı ile birlikte kamu çalışanlarının ciddi anlamda hak kayıpları oldu. Maalesef toplu sözleşme sürecinde yetkilendirilmiş olan konfederasyonun basiretsizliği nedeniyle enflasyonun altında tamamıyla kamu çalışanları ezilmiş durumda. Maaş kayıpları çok ciddi. Enflasyon çok yüksek" diye konuştu.
İNŞALLAH CEVAP VERİLİR"
Sorunlarını, dertlerini ve taleplerini anlattıkları mektuplar hazırladıklarını söyleyen Arslan, "Cumhurbaşkanımıza ve Hazine ve Maliye Bakanımıza bir mektupla çağrıda bulunuyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak çağrımıza inşallah cevap verilir. Siyasi iktidar inşallah sesimize kulak açar ve problemlerimizi giderir" ifadelerini kullandı.
 





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGESEL Haberleri

YUKARI