Bugun...



İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRÜ MESUT DURNA REKTÖR ALMA'YI ZİYARET ETTİ

İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRÜ MESUT DURNA REKTÖR ALMA'YI ZİYARET ETTİ

facebook-paylas
Güncelleme: 09-01-2020 11:00:11 Tarih: 09-01-2020 10:53

İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRÜ MESUT DURNA REKTÖR ALMA'YI ZİYARET ETTİ

 

Iğdır İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Durna, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret etti.
İl Göç İdaresi Müdürü Durna'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma,” Başta savaş olmak üzere değişik nedenler ile dünyanın dört bir tarafından Türkiye'ye sığınan farklı din, dil ve ırktan mazlum insanlara ayrım yapmaksızın sahip çıkan tek ülkeyiz. Devletimiz kadar milletimiz de kayıtsız kalmayarak maddi ve manevi yönden daima bu insanların yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Bununla birlikte hepimizin ortak isteği, dünyada yaşanan bu acıların bir an önce sona ermesi ve bu insanların öz vatanlarına bir an önce kavuşmalarıdır.” şeklinde konuştu.
İl Göç İdaresi Müdürü Durna da, Rektör Alma'nın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ifade ederek Iğdır Üniversitesi'nin İl Göç İdaresi'nin faaliyetlerine her zaman destek olduğunu ve Iğdır Üniversitesi'nde okuyan yabancı öğrencilere de güzel bir misafirperverlik sergilediğini belirtti. 
Müdür Durna, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü vesilesiyle Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş'ın da katılımlarıyla yabancı öğrenciler için düzenlenen toplantı ve faaliyetler için teşekkürlerini iletti.
Iğdır İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Durna'nın ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

web sitemizi nasıl bulduz?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI