![]() |
Tweet |
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda düzenlenen programda fidanlar şehitlerimiz anısına vatan toprağıyla buluşturuldu.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gazileri adına oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikimi gerçekleştirildi.
Fidan dikimine Vali H. Engin Sarıibrahim, Kurum Müdürleri, Şehit yakınları ve öğrenciler katıldı.
15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarihinde ve milletimizin tarihinde her zaman kara bir leke olarak kalacağını belirten Vali H. Engin Sarıibrahim ise “Bugün karşılaştığımız durum milletimizin hafızalarında hiçbir zaman silinmeyecektir. ”dedi.
Daha sonra Vali H. Engin Sarıibrahim ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda, Kahraman Şehitlerimizin adının verildiği çam ağaçlarını toprakla buluşturdular.