![]() |
Tweet |
Vali Enver Ünlü; Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Kamil Arslan, Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, Gürşan Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. Yöneticileri Vildan Koçak ve Murat Bekem, Avelice Asansör Tic. Ltd. Şti. Yöneticisi Efkan Aydın ve Gaziler Plastik Geri Dönüşüm Tic. Ltd. Şti. Yöneticisi Gündüz Yaşar ile Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bir araya geldi.
Vali Ünlü, yatırımcıları sürekli desteklediğini vurguladığı ziyarette firma yetkililerine yaptıkları önemli yatırımlar ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek, “OSB ilimiz ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Iğdırlı vatandaşlarımız için de önemli ölçüde istihdam sağlayan iş adamlarımızla sık sık bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz.
Amacımız daha verimli sezonlarının yaşanmasını sağlamak ve istihdam edilen vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da arttırmak” dedi.
Vali Ünlü, ziyaretinde geri dönüşüm fabrikasında da bir süre incelemelerde bulunarak kaybak israfının önlenmesinde geri dönüşümün önemine dikkat çekti.