Bugun...


IĞDIR’DA “BİZANS’IN TORUNLARI DEĞİLİZ AMA KARABAĞIN FATİHİYİZ “AFİŞİ
Tarih: 17-09-2021 14:16:08 Güncelleme: 17-09-2021 14:16:08 + -


IĞDIR’DA “BİZANS’IN TORUNLARI DEĞİLİZ AMA KARABAĞIN FATİHİYİZ “AFİŞİ

facebook-paylas
Tarih: 17-09-2021 14:16

IĞDIR’DA “BİZANS’IN TORUNLARI DEĞİLİZ AMA KARABAĞIN FATİHİYİZ “AFİŞİ

Iğdır’a bugün gelecek olan İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in ziyareti öncesinde şehir merkezinde elektrik direklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu ve “Bizans’ın Torunları Değiliz Ama Karabağın Fatihiyiz “Afişi asıldı.

 Sabah afişleri gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadılar. Azerbaycan Türklerinin çoğunluk olarak yaşadığı Iğdır’da İyi parti Genel başkanı Meral Akşener’in ziyareti öncesinde afişleri asılması manidar bulundu.

Bilindiği gibi, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Yenikapı'daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına katılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "1453, Fatih Sultan Mehmet, aynı senin gibi, dedi ki 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul'u alırım'. Bizans'a rağmen, Avrupa'ya rağmen, Haçlılar'a rağmen, ya İstanbul'u alırım, ya İstanbul beni alır". İki kararlı lider, ve İstanbul alındı" demişti.

 Bu söz çok tartışılmış Cumhurbaşkanı Erdoğan, FATİH'İN KİM OLDUĞUNU BİLMİYORLAR"
"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı için kalkıp bunu Fatih'e benzetiyor. Bunlar Fatih'in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar." Meral Hanım, sen kimi kime benzetiyorsun? 'Zulüm 1453'te başladı' diye duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla beraber aynı yolda yürüyorsun.demişti.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI