Bugun...


AK PARTİ’DEN, MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Tarih: 24-01-2019 11:35:13 Güncelleme: 24-01-2019 11:37:13 + -


AK PARTİ’DEN, MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

facebook-paylas
Tarih: 24-01-2019 11:35

AK PARTİ’DEN, MHP’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Belediye Başkan Adayı Adil Aşırım ve beraberindeki heyet MHP seçim bürosunu ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundular.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Belediye Başkan Adayı Adil Aşırım’ı; MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel ve İl Başkanı Ersoy İçer karşıladı.

Cumhur İttifakıyla ilgili ayrıntılı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette MHP Iğdır Belediye Başkan Adayı İsa Yaşar Tezel şu sözlere yer verdi; “ Öncelikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’e, İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’a, Belediye Başkan Adayı Adil Aşırım’a seçim süreci nedeniyle yapmış oldukları ziyaretlerinden ötürü ve hayırlı olsun temennisinde bulundukları için teşekkür ederim.

AK Parti heyetiyle yapmış olduğumuz istişarede yerel seçimlerde Iğdır’da da Cumhur İttifakı’nın sağlanması ve çatı adayının belirlenmesinde son yerel seçimlerin 2014 yılının ölçü alınması konusunu belirttik ve aldığımız cevapta ise ortak fikirde olduğumuzu gördük.

 2014 Yerel Seçimlerinde çok az bir oyla kaybettiğimiz Iğdır Belediye Başkanlığı'nı 2019’da Ak Parti ve MHP ittifakı altında kazanacağımıza, milletimizin birliğini ve beraberliğini sağlayacağımıza yürekten inandığımızı ifade ettik. Yapılan görüşmeler sonucunda Cumhur ittifakı olarak seçime girilmesi gerektiği kararlar arasındadır. Bizler Iğdır sevdasıyız. Iğdır’ımızı en iyi noktalara taşımakta bizlerin asli görevleri arasındadır. 31 Mart’ta inşallah her şey güzel olacak. Biz biriz, birlikte her şeyin üstesinden geleceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi; BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. BİZ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI