Bugun...


Başkan Ayaz; “Ne Kadar Küstahça Bir Açıklama”
Tarih: 13-09-2020 12:02:40 Güncelleme: 13-09-2020 12:08:40 + -


Başkan Ayaz; “Ne Kadar Küstahça Bir Açıklama”

facebook-paylas
Tarih: 13-09-2020 12:02

Başkan Ayaz; “Ne Kadar Küstahça Bir Açıklama”

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdi. Başkan Ayaz açıklamasında, “Macron: 'Türkiye bölgede artık bir ortak değil, Yunanistan'a yaptıkları ortada, Libya'da yaptıkları ortada; bizim sorunumuz Türk halkı ile değil Erdoğan ile' diyor.
Bu nasıl bir zihniyettir... Türkiye haklarını aradığı için mi sorunlu ülke haline geldi? Tarih boyunca; biz, hiçbir zaman bir yere zulüm götürmedik, hiç bir mazlumun kılına dokunmadık, aksine nereye gittiysek orayı ihya ettik, oradaki halka huzuru ve barışı getirdik... Bugün başta Yunanistan ve ortakları (!!!) kirli çıkarları doğrultusunda her türlü yola başvuruyorken Türkiye, kendi hakkını arayıp bölgede politikalarını yürütüyorken mi kötü oldu.. Öyle ya onlar işine geleni kabul eder işine gelmeyene ise çamur atarlar. Asıl Fransa'nın ve Yunanistan'ın yüzyıllardır yaptıkları ortada...
Cumhurbaşkanı direkt olarak milletin seçmiş olduğu bir liderdir. Sayın Erdoğan Türk halkıyla bir bütündür. Onunla sorununuz varsa Türk halkıyla sorununuz var demektir. Şunu bilin ki Erdoğan yanlız değildir ve bu millet onu asla yanlız bırakmayacaktır! Ve siz, hiçbir zaman istediğinizi alamayacaksınız, yapamayacaksınız!” dedi.





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI