Bugun...


Şehit Gazi Sen Ailesinden Yeni Yıl Mesajı
Tarih: 31-12-2020 19:32:36 Güncelleme: 31-12-2020 19:32:36 + -


Şehit Gazi Sen Ailesinden Yeni Yıl Mesajı

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2020 19:32

	Şehit Gazi Sen Ailesinden Yeni Yıl Mesajı

  Iğdır Şehit Gazi Sen İl Başkanı Ayşe Gölçek yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  Ayşe Gölçek mesajında,”Çok kıymetli Şehit Gazi Sen Sağlık Ailesi ve çok kıymetli sağlığın emektar çalışanları, çok değerli Iğdırlı hemşerilerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.
2020 Yılı maalesef ki gerek ülkemiz açısından gerekse dünya açısından çok zor bir yıl olmuştur.  2020 Yılının ana gündemi dünyayı sarsan ve toplu  ölümlere sebep olan  covid 19 hastalığıdır. Ülkemizde  Covid-19 la savaşta sağlık çalışanlarımız ön cephede yer almış, canla başla mücadele etmişlerdir.
Sağlık çalışanlarımız her zamankinden daha özverili çalışmasına hatta bu uğurda hayatlarını kaybetmesine rağmen maalesef ki özlük ve mali anlamda hiç bir kazanım elde edememiş adete "hakkınız ödenemez diyerek" ödememek için ellerinden geleni yapmışlardır. Bu anlamda yetkili ama etkisiz olan malum sendika her zamanki gibi duyarsız kalmış özverili çalışanlarımızın sorunlarına sırtını dönmüş, adeta üç maymunu oynamıştır.
Kıymetli emektar sağlıkçı arkadaşlarımız canınınızdan, evlatlarınızdan, eşinizden ailenizden vaz geçerek gece gündüz demeden  hastalara can olmaya onlara nefes olmaya çalışıyorsunuz. Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Çok zor şartlarda ve fedakârca çalışıyorsunuz. Sizler bu zorlu süreçte canlara nefes olurken bizim sendikacı olarak asli vazifemiz sizin mali ve özlük haklarınızı korumak ve geliştirmek, bunun için  kanun tüzük çerçevesinde gerekli kolaylığı sağlamaktır. Sizler cephede  pandemiyle mücadele eden isimsiz kahramanlarsınız. Çephe gerisindeki herkesin cephe şartlarını en iyi şekilde tutmak asli vazifesidir.
Şehit Gazi Sen Sağlık Ailesi olarak 2021 yılının gerçek manada "sağlık Çalışanlarının yılı olması için her türlü mücadeleyi vermeye hazırız.
Çok kıymetli Iğdırlı hemşerilerim, bu amansız hastalığa maalesef ki çok canlar  verdik. Sizlerin kurallara azami özen göstereceğinize ve biz sağlık çalışanlarına yardımcı olacağınıza inanıyorum. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen gösterelim.
Görev şehitlerimiz Merhum Nevruz Erez'e ve Emin Akyıldız'a bir kez daha Allahtan Rahmet diliyorum. Hasta olan Sağlık çalışanı arkadaşlarımıza ve tüm hastalarımıza rabbim acil şifalar versin.
  2021 yılının öncelikle  sağlık getirmesini, mutluluk huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Pandemiden kurtulma ümidiyle hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Allah yardımcımız olsun. Mutlu yıllar diliyorum” görüşlerine yer verdi.





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI