Bugun...


Vali Sarıibrahim Yeni Yıla Polis ve Askerlerle Girdi
Tarih: 01-01-2021 18:02:54 Güncelleme: 01-01-2021 18:02:54 + -


Vali Sarıibrahim Yeni Yıla Polis ve Askerlerle Girdi

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2021 18:02

Vali Sarıibrahim Yeni Yıla  Polis ve Askerlerle Girdi

Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, yeni yıla Iğdır'ın değişik noktalarında görev yapan polis ve askerlerle birlikte girdi.
Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, ilk olarak beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Şehit Bülent Yurtseven Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek burada görevi başındaki kahraman emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını tebrik etti.
Vali Sarıibrahim, Şehit Bülent Aydın Hudut Karakolunu ziyaret ederek burada vatan nöbeti tutan Hudut Kartallarının yeni yılını tebrik etti.
Yükümlü olan askerlere de hayırlı teskereler dileyen Vali Sarıibrahim, çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, daha sonra Dilucu Sınır Bölgesine giderek “Dilucu Jandarma Karakolu”nu ziyaret ederek burada görevi başındaki kahraman jandarma personelinin yeni yılını tebrik etti. Görevi başındaki jandarma personel ile de sohbet eden Vali Ünlü, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Sarıibrahim, daha sonra Taşburun Jandarma Karakoluna yeni yıl ziyaretinde bulundu.
Görevi başındaki kahraman jandarma personelinin yeni yılını tebrik eden Vali Sarıibrahim, huzur ve güvenin teminatı jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Aralık 20. Kilometrede bulunan Jandarma Yol Kontrol Noktasında görevi başındaki kahraman askerlerini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.
Iğdır Valisi Sarıibrahim, son olarak Kılıçlar Polis Yol Kontrol Noktasını ziyaret ederek görevi başındaki emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını tebrik etti.
Alınan tedbirleri de yerinde inceleyen Vali Sarıibrahim, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.
 





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI