Bugun...


Rektör Alma "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” Toplantısına Katıldı
Tarih: 14-01-2021 16:54:53 Güncelleme: 14-01-2021 18:43:53 + -


Rektör Alma "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” Toplantısına Katıldı

facebook-paylas
Tarih: 14-01-2021 16:54

Rektör Alma

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Valiliğinde düzenlenen "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” toplantısına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Toplantısı” gerçekleştirildi. Iğdır Valiliği Toplantı Salonunda Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim başkanlığında yapılan toplantıya;

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ve beraberindeki heyet,

Vali Yardımcısı Hasan Uğuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nebi Işık, SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizm sektörü acenta temsilcileri katıldı.

Yapılan toplantıda TGA Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu tarafından sunum yapılarak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının faaliyetleri, illerin turizm potansiyelinin dünyaya aktarılması için destinasyonlarının sahip olduğu yaşam tarzı ve sunduğu deneyimin seyahat edenlere aktarımına olanak sağlayan GoTurkey platformu hakkında bilgi verildi. Söz konusu toplantıda ayrıca ilimizde turizm adına faaliyet gösteren paydaşlarla işbirliği modeli geliştirilmesi, daha etkin ve güçlü bir şekilde Iğdır’ın turizm potansiyelinin tanıtımının sağlanması için yapılan destinasyon çalışmaları hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu.

 

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER IĞDIR Haberleri

YUKARI