Bugun...


KORONAVİRÜSTEN ÖLEN DOKTOR EMİN AKYILDIZ, GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarih: 31-12-2020 19:31:53 Güncelleme: 31-12-2020 19:31:53 + -


KORONAVİRÜSTEN ÖLEN DOKTOR EMİN AKYILDIZ, GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

facebook-paylas
Tarih: 31-12-2020 19:31

KORONAVİRÜSTEN ÖLEN DOKTOR EMİN AKYILDIZ,  GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Iğdır Devlet  Hastanesi'nde Dahiliye  uzmanı olarak görev yapan ve koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Dr. Emin Akyıldız (65) için hastane önünde tören düzenlendi.
Meslektaşları, uğurlama töreninde gözyaşı döktü. Iğdır Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Iğdır Devlet hastanesinde Diyaliz bölüm sorumlusu olarak çalışan Emin Akyıldız, 5 Aralık'ta rahatsızlanınca çalıştığı hastanede tedaviye alınmıştı. Dr. Emin Akyıldız'ın yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmış bir hafta hastanede tedavi altında kaldıktan sonra durumu ağırlaşınca Van Eğitim araştırma hastanesine kaldırılmıştı.10 günden veri Van'da tedavi gören Dr. Emin Akyıldız dün sabah hayatını kaybetmişti.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ
Van'da  Yoğun bakım ünitesine alınan 2 çocuk babası Akyıldız, 10 gün süren yaşam mücadelesini, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Dr. Emin Akyıldız'ın cenazesi, bugün görev yaptığı Iğdır Devlet hastanesinin önüne getirilerek, hastane çalışanlarından helallik istendi. Törene İl Sağlık müdürü Caner Aydın, Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayram Ballı, Hastanesi Başhekimi Dr. Raşit İlhan, eşi ve çocukları ile yakınları hastane çalışanları  Ak Parti ve MHP İl teşkilatı katıldı. Dr. Emin Akyıldız'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu görenler gözyaşı döktüler. Dr. Emin Akyıldız cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Hastane çalışanları mesai arkadaşları Dr. Emin Akyıldız'ın kayıp etmekten dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Çalışanlar Dr.Emin Akyıldız'ın çok başarılı bir doktor olduğunu 30 yıldan beri Iğdır da vatandaşlara şifa dağıttığını, Iğdır için bir kayıp olduğunu belirttiler. Sağlıkçılar, “Sağlıkçıların çok zor günler geçirdiğini belirterek vatandaşlarda kurallara uyumalıdır. Maske Mesafe ve temizlik kurallarına uysunlar” dediler.
 





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

YUKARI