Bugun...


Iğdır Belediyespor'dan Transferde İmza Şov
Tarih: 04-08-2021 13:58:42 Güncelleme: 04-08-2021 13:58:42 + -


Iğdır Belediyespor'dan Transferde İmza Şov

facebook-paylas
Tarih: 04-08-2021 13:58

Iğdır Belediyespor'dan Transferde İmza Şov

Bu sezon çıktığı 3. ligde şampiyon olmak için kolları sıvayan Iğdır Belediyespor, transferde futbol kamuoyunun yakından tanıdığı tam 13 oyuncuya imza attırarak adeta şov yaptı.

İlk olarak geçtiğimiz sezon PTT 1. lig ekiplerinden Menemenspor’da görev yapan Değer Okşar’ı sportif direktörlüğe getiren Iğdır Belediyespor, daha sonra ise transfer bombalarını tek tek patlattı.

Iğdır Belediyespor,  Karaköprü Belediyespor’dan stoper Rahmi Muhammed Akyazı sol bek Özkan Toprak’ı, Zonguldak Kömürspor’dan stoper Enes Subaşı’yı, Nazilli Belediyespor’dan stoper Polat Güren’i, Hopaspor’dan stoper Güray Fırat’ı, daha önce Süper ligde Trabzonspor ve Rizespor’da oynayan forvet arkası Sercan Kaya’yı, yine daha önce Süper ligde Gençlerbirliği ve Konyaspor’da oynayan sağ bek Hakan Aslantaş’ı, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’da oynayan kaleci Alişan Şeker’i, daha önce Beşiktaş’ta da oynayan Ali Kuçik’i, Galatasaray ve Sivasspor U-19 takımlarında oynayan genç orta saha oyuncusu Ayhan Tuş’u, 2. lig ekibi Ankara Demirspor’dan forvet oyuncusu İlker Avşar’ı, PTT 1. Ligde yıllarca oynayan golcü orta saha oyuncusu Muhammet Reis’i ve Fethiyespor’dan orta saha oyuncusu Berkay Öztuvan’ı transfer etti.

Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğu çok istediklerini dile getiren Sportif Direktör Değer Okşar, “Bu sezon ligde tek hedefimiz şampiyonluk. Başkanımız Cantürk Alagöz önderliğinde iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadık. Bugün transfer ettiğimiz futbolcularımızın hepsi kariyerlerinde kendilerini ispat etmiş futbolcular. İlerleyen günlerde gerek gördüğümüz yerlere bomba transferler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.         

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YUKARI