Bugun...


MHP MÜJDEYİ VERDİ
Tarih: 11-12-2018 09:34:46 Güncelleme: 11-12-2018 09:40:46 + -


MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İSA YAŞAR TEZEL

facebook-paylas
Tarih: 11-12-2018 09:34

MHP MÜJDEYİ VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı'nın gündeminde olduğu söylenen Iğdır'da AK Parti'nin aday çıkarması üzerine çok güçlü ve sevilen bir isim olan İsa Yaşar Tezel ile varım dedi.
MHP'nin bir önceki seçimlerde kıl payı kaybettiği ve HDP'nin kazandığı Belediye Başkanlığı seçimine bu sefer iddialı, halk tarafından sevilen ve güçlü bir isim olan İsa Yaşar Tezel ile yerel seçimlere girme kararı verdi.

IĞDIR'A GÜÇLÜ İSİM 
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın gündeminde olduğu söylenen Iğdır için AK Parti Adil Aşırım'ı aday olarak gösterirken. AK Parti'nin Iğdır adayını açıklamasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi de Iğdır'a Belediye Başkan Adayı olarak güçlü ve sevilen bir isim olan İsa Yaşar Tezel'i ilan etti.
DURUŞUNU HİÇ BOZMADI 
TRT'deki müdürlük görevinden istifa ederek Iğdır için adaylığını açıklayan İsa Yaşar Tezel; ülkücü, milliyetçi camianın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde MHP'den 1. Sıra milletvekili adayı olmuş ancak; seçimi Ermeni Diasporası ve onun yerli maşalarının desteği ile 500 oy ile kaybetmişti. 
Iğdır'a yüreğini ve ömrünü vermiş birisi olan İsa Yaşar Tezel'in Belediye Başkan adayı olması Iğdır'da sevinçle karşılandı.
IĞDIR'I HDP'DEN KURTARACAK 
Siyaset kulislerinde; MHP'nin, AK Parti'nin Adil Aşırım'ı aday çıkarmasına rağmen İsa Yaşar Tezel ile yerel seçimlerde güçlü bir şekilde “varım ve iddialıyım” dediği, bu sefer HDP'nin elinden daha önce kıl payı kaybettiği Iğdır'ı alabileceği değerlendiriliyor.
MHP Iğdır adayı gönüllerin vekili 7 Haziran 2015 seçimini 500 oyla Ermeni diasporası ve onun yerli işbirlikçileri yüzünden kaybeden İsa Yaşar Tezel; “Zaman birleşme zamanı... Şimdi birlik zamanı hangi partiden olursanız olunuz bu seçimde oyunuzu MHP'den yana kullanınız. Temiz yaşanabilir Iğdır için çalışmaya geliyorum” dedi.
IĞDIR İÇİN, ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI…
            Tezel; “31 Mart yerel seçimlerinde Iğdır belediye başkan adaylığına beni layık gören Partim MHP'ye, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye ve destekleriyle beni yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. 31 Mart seçimlerinde Iğdır'ı ve 45 yıllık partimi en iyi şekilde temsil edeceğime şerefim üzerine yemin ederim. 
Kardeşlerim, arkadaşlarım, büyüklerim! Şimdi Iğdır için birlik zamanıdır. Partisine, kökenine, ideolojisine bakmadan, Iğdır'ı seven tüm hemşerilerimden yalnızca ama yalnızca Iğdır'ı düşünmelerini rica ediyorum. Büyük bir mücadele bizi bekliyor! Allah hepimizin yardımcısı olsun!
BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ BİZ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ...” şeklinde konuştu.





FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TÜRKİYE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI