Bugun...


VALİ ÜNLÜ'NÜN BAŞKANLIĞINDA, ÇOCUK KORUMA KANUNU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 01-03-2018 08:49:38 Güncelleme: 01-03-2018 08:53:38 + -


VALİ ÜNLÜ'NÜN BAŞKANLIĞINDA, ÇOCUK KORUMA KANUNU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2018 08:49

VALİ ÜNLÜ'NÜN BAŞKANLIĞINDA,  ÇOCUK KORUMA KANUNU  TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Iğdır Valisi Enver Ünlü'nün başkanlığında, Iğdır Valiliği toplantı salonunda Çocuk Koruma Kanuna göre Koruyucu ve Önleyici Tedbirleri İzleme Komisyonu toplantısı yapıldı.
Gerçekleşen toplantıda; çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması, refahlarının yükseltilmesi, ihmal ve istismarlarının önlenmesi, çocuk ve ailelerine yönelik hizmet veren kamu kurumları ile işbirliği sağlayarak koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı.
Korunma ihtiyacı olan veya suça sürüklenen çocukların korunması, haklarının ve esenliklerinin güvence altına alınması konusuna değinildi.
Toplantıya, Vali Ünlü, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Yakut, Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür V. Ahmet Akın, İl Belediye Başkanlığında görevli Mimar Fatma Yusufoğlu, Denetimli Serbestlik Müdür V. Nurcan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Sefer Coşar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür V. Abdullah Can, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ali Durna, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, İl Milli Eğitim Müdür V. Murat Aydoğdu, İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol katıldı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

YUKARI